BANNER1
BANNER2
BANNER3-1

Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Jiangxi ZhuoRuiHua Meidical instruments Co., Ltd. utamane melu R&D, manufaktur lan dodolan instrumen diagnostik endoskopik lan bahan konsumsi.Kita setya nyedhiyakake produk sing berkualitas, terjangkau lan tahan lama kanggo rumah sakit lan klinik sing bisa digayuh para profesional kesehatan ing saindenging jagad.

ndeleng liyane

Produk panas

produk kita

KAREP

ZRH med duwe komitmen kanggo terus-terusan dandan lan refinement produk kanggo nyedhiyakake pangguna produk lan layanan sing berkualitas.

INQUIRY SAIKI
  • Rega sing kompetitif entuk bathi sing luwih gedhe

    Terjangkau

    Rega sing kompetitif entuk bathi sing luwih gedhe

  • Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake kualitas produk sing apik sing entuk reputasi apik uga dipercaya saka klien pungkasan.

    Jaminan Keamanan

    Kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake kualitas produk sing apik sing entuk reputasi apik uga dipercaya saka klien pungkasan.

  • Tim R&D profesional lan investasi terus-terusan kanggo ngrampungake rantai produk sing entuk luwih akeh kesempatan ing pasar.

    Keahlian

    Tim R&D profesional lan investasi terus-terusan kanggo ngrampungake rantai produk sing entuk luwih akeh kesempatan ing pasar.

Informasi paling anyar

warta

warta_img
Minggu Penyakit Pencernaan Amerika 2024 (DDW 2024) bakal dianakake ing Washington, DC, AS wiwit tanggal 18 nganti 21 Mei.Minangka pabrikan khusus ing piranti diagnostik lan terapeutik endoskopi pencernaan, Zhuoruihua Medical bakal melu ...

Pratinjau Pameran Ngantisipasi pengalaman invasif minimal sing luwih apik, Zhuo Ruihua kanthi tulus ngajak DDW 2024

Minggu Penyakit Pencernaan Amerika 2024 (DDW 2024) bakal dianakake ing Washington, DC, AS wiwit tanggal 18 nganti 21 Mei.Minangka pabrikan khusus ing piranti diagnostik lan terapeutik endoskopi pencernaan, Zhuoruihua Medical bakal melu ...

Uzbekistan, negara Asia tengah sing dikurung daratan kanthi populasi udakara 33 yuta, duwe ukuran pasar farmasi luwih saka $1,3 milyar.

Uzbekistan, negara Asia tengah sing dikurung daratan kanthi populasi udakara 33 yuta, duwe ukuran pasar farmasi luwih saka $1,3 milyar.Ing negara kasebut, piranti medis sing diimpor duwe peran penting ...